Take Away

Från köket

Serveras onsdag till fredag från kl. 16:30. Lördagar från 14:00. Söndagar serverar vi vedugnsbakade pizzor från 14:00.

Vedugnsbakade pizzor

  • Pane all'aglio 65:-

    Vitlöksbröd direkt från ugnen med vitlökssmör och ost

  • Antipasto dello chef 145:-

    Kockens val av italienska delikatesser. Lagom för två personer

  • Chèvre chaud 110:-

    Gratinerad getost på Portofinos rågbröd med fikonmarmelad, valnötter och honung

  • Olive marinate 45:-

    Mixade oliver, marinerade i olivolja med vitlök och örter

  • Gamberoni in salsa di pomodoro 115:-

    Tigerräkor i het tomatsås med basilika, vitlök och chili. Serveras med vitlöksbröd

  • Cannelloni 175:-

    Färsk pasta fylld med ricotta och spenat. Gratineras med krämig gorgonzolasås, rucola, rostade solroskärnor och Grana Padano. Toppas med lufttorkad skinka.

  • Risotto ai gamberi 175:-

    Krämig risotto med soltorkad tomat och handskalade räkor. Serveras med rucola Grana Padano.

  • Pasta rigatoni 175:-

    Med strimlad entrecôte, champinjoner, soltorkade tomater, vitlök, grädde och tryffelolja. Serveras med rucola och Grana Padano.

  • Piatto di formaggi 95:-

    Utvalda italienska ostar med vårt eget knäckebröd och säsongens tillbehör

  • Bianco 165:-

    Crème fraiche, chèvre, mozzarella, salami, rucola, valnötter och tryffelhonung

  • Filetto di manzo 165:-

    Med kryddigt marinerad oxfilé, körsbärstomater, champinjoner och feferoni. Välj om du vill ha gorgonzola som får smälta i ugnen eller bearnaise som ringlas över pizzan efter gräddningen.

  • Portofino 175:-

    Gräddas i ugnen med tomatsås och riven ost, bläckfiskringar, blåmusslor, handskalade räkor, gremolata.

  • Finocchio e gremolata 150:-

    Tunt skuren fänkål och champinjoner. Med smak av citron, vitlök och persilja. Kan med fördel kompletteras med räkor

  • Con Parma 160:-

    Gräddas i ugnen med tomatsås, riven ost och mozzarella. Toppas därefter med lufttorkad skinka, vår egen pesto, rucola och Grana Padano

  • Modello 150:-

    Med körsbärstomater, färsk basilika, rucola och Grana Padano som läggs på efter gräddningen

  • Quattro formaggi 160:-

    Mozzarella, chévre, gorgonzola och Grana Padano. Dessutom valnötter och päronmarmelad

  • Vitello con asparago 165:-

    Skivor av kalvkött som marinerats med chili, cajun och schalottenlök. Grillad grön sparris, chiliolja, champinjoner och rucola

  • Campicante 139:-

    Tomatsås, ost, stark salami, feferoni och rödlök

  • Bolognese 139:-

    Tomatsås, ost, köttfärs, rödlök och färska champinjoner

  • Funghi 139:-

    Tomatsås, ost, färska champinjoner, rödlök och vitlökssås

  • Capricciosa 139:-

    Tomatsås, ost, rökt skinka och färska champinjoner

  • Hawaii 139:-

    Tomatsås, ost, rökt skinka och ananas

  • Vesuvio 139:-

    Tomatsås, ost och rökt skinka

Extra fyllning: Grönsaker och sås 10:-, ost 20:-/st, oxfilé/kalvfilé/parmaskinka/räkor 25:-

Alla pizzor går att få glutenfria, tillägg 25:-

Vi har full koll på innehållet i allt som serveras. Har du frågor, hör med personalen!