Hembakat bröd, smör, salladsbuffé ingår samt kolsyrat eller stilla vatten, kaffe och en liten kaka.
Måndag
Oliv- och fetaostfyllda köttfärsbiffar. Serveras med basmatisris, krämig tomatsås, sauterad purjolök och vitlökscréme
Fisk- och skaldjurslasagne med doft av saffran. Serveras med citrusmarinerad fänkålssallad, aioli och friterat räkchips
Tisdag
Kryddig lammkorv med potatispuré, pepparsås, coleslaw och friterad lök
Ugnsbakad torskfilé med potatisstomp, äppel- och currycremè, ärtor och krispig grönkål
Onsdag
Rimmad oxbringa med bakad morot, kokt potatis, pepparrotssås och skånsk senap
Stekt panerad koljafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och grillad sparris och citron
Torsdag
Pasta rigatoni med fläskfilé och färska champinjoner i krämig gorgonzolasås. Serveras med ruccola och parmesan
Fiskgryta med saffran, lök, vitlök och rotfrukter. Toppas med räkor, krutonger och aioli
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon
Varmrökt lax med dillstuvad potatis, ärtor och grillad citron
Veckans vegetariska:
Zarahs goda paj. Serveras med rucola, grana padano, örtaioli och rostade solrosfrön
Utöver ovanstående rätter serveras även våra vedugnsbakade pizzor varje dag.
Vardagar 11-14
Onsdag-fredag från 16:30
Lördagar från 14:00
Vedugnsbakade pizzor från 14:00
Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06