Hembakat bröd, smör, salladsbuffé ingår samt kolsyrat eller stilla vatten, kaffe och en liten kaka.
Måndag
Rimmad oxbringa med kokt färskpotatis, bakad morot och pepparrotscrème
Fisk- och skaldjurslasagne med smak av saffran. Serveras med citrusmarinerad fänkålssallad, aioli och friterat räkchips
Tisdag
Italiensk gryta med salcicciakorv, tomat, lök, vitlök och smörbönor. Serveras med basmatiris och coleslaw
Ugnsbakad laxfilé med kokt färskpotatis, dillmajonnäs, ärtor och citron
Onsdag
Rimmad oxbringa med kokt färskpotatis, bakad morot och pepparrotscrème
Ugnsbakad laxfilé med kokt färskpotatis, dillmajonnäs, ärtor och citron
Torsdag
Schnitzel med rostad potatis, kapris-anjovissmör och citron. Serveras med rödvinssås
Ugnsbakad laxfilé med kokt färskpotatis, dillmajonnäs, ärtor och citron
Fredag
Schnitzel med rostad potatis, kapris-anjovissmör och citron. Serveras med rödvinssås
Ugnsbakad laxfilé kokt färskpotatis, dillmajonnäs, ärtor och citron
Veckans vegetariska:
Cannelloni med ricotta och spenat. Gratinerad med krämig tomatsås, rucola och grana padano
Utöver ovanstående rätter serveras även våra vedugnsbakade pizzor varje dag.
Vardagar 11-14
Onsdag-fredag från 16:30
Lördagar från 14:00
Vedugnsbakade pizzor från 14:00
Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06
Vi har stängt mellan 5/7 till 3/8.
Vi önskar alla våra gäster en trevlig sommar!