Portofino

Lunch

Spara som pdf
«  Vecka 18192021  »
18 19 20 21 

 

Hembakat bröd, smör, salladsbuffé ingår samt kolsyrat eller stilla vatten, kaffe och en liten kaka.

 

 

Måndag
Biff à la Lindström serveras med skysås och stekt potatis
Laxpudding med skirat smör. Sauterade haricots verts med schalottenlök.


Tisdag
Ugnsstekt kycklinglår med tomatsallad, avocadoröra och rostad potatis.
Fisk- och skaldjurslasagne, spenatsallad med silverlök och parmesan.


Onsdag
Isterband med persiljestuvad potatis,rödbetor och dijonsenap.
Havets Wallenbergare med skirat smör och ärter. Serveras med potatispuré.


Torsdag
Stängt


Fredag
Stängt


Måndag
Kyckling i långpanna med fetaost och oliver serveras med couscous
Stekt koljafilé med potatispuré, tomatsalsa och gremolata


Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Pocherad flundra, skaldjurssås och duchessepotatis


Onsdag
Portofinos lasagne al forno serveras med parmesancremé
Fisk- och skaldjurssoppa. Serveras med aioli och vitlöksbröd


Torsdag
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och champinjonsås
Lax- torskfärsbiffar med rostade rotfrukter och ört- och vitlöksyoghurt


Fredag
Parmesanstekta lammfärsbiffar med rostad potatis och tzatziki.
Rimmad torsk med smörstekta rödbetor, brynt smör och kokt potatis


Måndag
Pannbiff med lök, skysås och stekt potatis
Stekt, panerad torsk med räkröra och kokt potatis


Tisdag
Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Fiskfilé med sås på soltorkad tomat, basmatiris och slungad zuccini


Onsdag
Wienerschnitzel med anjovis- och kaprissmör, citron och stekt potatis
Rödspätta fylld med ärt- och dillcrème, vitvinssås och potatispuré


Torsdag
Balsamicobräserad fläskfilé med rostad potatis och husets bearnaise.
Sesambakad lax med teriyakinudlar och haricots verts


Fredag
Kalvfärsbiffar med svampsås, rostad potatis och rårörda lingon
Ugnsbakad torskfilé med knaperstekt bacon och rödvinssås. Serveras med potatispuré


Måndag
Vitlöksstekta kycklinglår med ärt- och basilikakräm. Serveras med syrad lök och ugnsbakad potatis.
Stekt panerad rödspätta med remouladsås, ärter och kokt potatis.


Tisdag
Sjömansbiff serveras med saltgurka, hackad persilja och senap.
Stekt strömming med potatismos, brynt smör, rårörda lingon och krispiga rotfrukter.


Onsdag
Wallenbergare med skirat smör, ärter, rödlök. Serveras med potatispuré.
Kokt kolja med ägg- och persiljesås. Serveras med kokt potatis och smörslungade morötter.


Torsdag
Kreolsk gryta med fläskfilé och heta korvar. Serveras med ris.
Portofinos fiskgratäng med räkor, dill och citron.


Fredag
Baconlindad kycklingfilé med italiensk tomatsås och bulgur.
Ugnsbakad kummelfilé med ljummen potatissallad och limecréme.


Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:

 

   Utöver ovanstående rätter serveras även våra vedugnsbakade pizzor varje dag.  

 

Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06