Portofino

Lunch

Spara som pdf
«  Vecka 13141516  »
13 14 15 16 

 

Hembakat bröd, smör, salladsbuffé ingår samt kolsyrat eller stilla vatten, kaffe och en liten kaka.

 

 

Måndag
Biff stroganoff med grönpeppar. Serveras med basmatiris och ärtsallad.
Havets Wallenbergare med skirat smör och ärter. Serveras med potatispuré


Tisdag
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Stekt strömming med kokt potatis, senapssås och smörslungade morötter


Onsdag
Mozzarellafylld kyckling med pappardelle och pepparsås
Pocherad torskfilé med pepparrot, brynt smör, konfiterad fänkål och kokt potatis


Torsdag
Rimmad oxbringa med rotmos, senapskräm och ugnsbakad tomat
Portofinos fiskgryta med örtaioli och kokt potatis


Fredag
Oxjärpar med svampsås, potatisgratäng och svart vinbärsbärsgelé
Pankopanerad sejfilé med äpple- currycréme. Serveras med kokt potatis


Måndag
Biff a la Lindström med skysås och kokt potatis
Fisk- och skaldjurslasagne med doft av saffran. Serveras med fänkålssallad


Tisdag
Ugnsstekt, sweetchilimarinerad, kycklingfilé med tomatsallad, avocadoröra och rostad potatis
Panerad torskfilé med räkröra och dillslungad potatis


Onsdag
Italienska pestofrikadeller i tomatsås. Serveras med spaghetti, ruccola och parmesan
Havets Wallenbergare med skirat smör och ärter. Serveras med potatispuré


Torsdag
Klassisk Flygande Jacob. Serveras med basmatiris
Ugnsbakad kolja med brynt purjolök, dillslungad potatis och limecrème


Fredag
Boeuf Bourguignon med kokt potatis och haricots verts
Smörbakad långafilé. Vitvinssås med handskalade räkor och kokt potatis


Måndag
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Rimmad ugnsbakad torsk med smörstekta rödbetor, brynt smör och potatispuré


Tisdag
Portofinos lasagne al forno serveras med parmesancrème
Stekt strömming med potatismos, brynt smör, rårörda lingon och krispiga rotfrukter


Onsdag
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Fisk- och skaldjurssoppa. Serveras med aioli och vitlöksbröd


Torsdag
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås
Fiskkfärsbiffar med rostade rotfrukter och ört- och vitlöksyoghurt


Fredag
Stängt


Måndag
Stängt


Tisdag
Italienska pestofrikadeller i tomatsås. Serveras med spaghetti, ruccola och parmesan
Stekt, panerad torsk med räkröra och kokt potatis


Onsdag
Wienerschnitzel med anjovis- och kaprissmör, citron, rödvinssås och stekt potatis
Ugnsbakad långafilé, sås med soltorkade tomater och dillslungad potatis


Torsdag
Balsamicobräserad fläskfilé med rostad potatis och husets bearnaise
Fisk- och blåmusselsoppa smaksatt med limeblad och saffran. Serveras med vitlöksbröd


Fredag
Hjortfärsbiffar fyllda med västerbottenost. Serveras med cognacsgräddsås, lingonchutney och rostad potatis
Ugnsbakad torskfilé med knaperstekt bacon och rödvinssås. Serveras med potatispuré


Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:
Veckans vegetariska:

 

   Utöver ovanstående rätter serveras även våra vedugnsbakade pizzor varje dag.  

 

Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06