Portofino

Lunch

Spara som pdf
«  Vecka 49505152  »
49 50 51 52 

 

Hembakat bröd, smör, salladsbuffé ingår samt kolsyrat eller stilla vatten, kaffe och en liten kaka.

 

 

Måndag
Vitlöksstekta kycklinglår med ärt- och basilikacréme. Serveras med syrad lök och ugnsbakad potatis.
Stekt panerad sejfilé med remouladsås, ärter och kokt potatis.


Tisdag
Sjömansbiff serveras med saltgurka, hackad persilja och senap.
Stekt strömming med potatismos, brynt smör, rårörda lingon och krispiga rotfrukter.


Onsdag
Wallenbergare med skirat smör, ärter, rödlök. Serveras med potatispuré.
Kokt kolja med ägg- och persiljesås. Serveras med kokt potatis och smörslungade morötter.


Torsdag
Kreolsk gryta med fläskfilé och heta korvar. Serveras med ris.
Portofinos fiskgratäng med räkor, dill och citron.


Fredag
Baconlindad kycklingfilé med italiensk tomatsås och bulgur.
Ugnsbakad kummelfilé med ljummen potatissallad och limecréme.


Ingen lunchmeny inlagd för vald vecka.
Ingen lunchmeny inlagd för vald vecka.
Ingen lunchmeny inlagd för vald vecka.
Veckans vegetariska:

 

   Utöver ovanstående rätter serveras även våra vedugnsbakade pizzor varje dag.  

 

Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06